2 - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Όποιος ζητάει υλικό για υψηλή πίεση, υψηλή θερμοκρασία και αντοχή στην φωτιά – γνωρίζει ότι ο χαλκός δεν θα τον απογοητεύσει!

Με εξαιρετικές μηχανικές και φυσικές ιδιότητες, ο χαλκός έχει την ιδιότητα να αντιστέκεται σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, πίεσης και περιβάλλοντος.

Ο χαλκοσωλήνας μπορεί να ανταπεξέλθει από τους 200ο Κελσίου για τα  ηλιακά συστήματα μέχρι τους  -200ο Κελσίου για υγροποιημένα αέρια των συστημάτων κλιματισμού και πιέσεων 35-40 bar.

Όταν εκτίθεται στο περιβάλλον (ακτίνες UV, ηλιακή ακτινοβολία, οξυγόνο), ο χαλκοσωλήνας διατηρεί τις ιδιότητές του στο πέρασμα του χρόνου, και δεν υφίσταται οποιαδήποτε φθορά.

Για αξιόπιστο, ανθεκτικό στην φωτιά υλικό το οποίο μπορεί να αντέξει στην θερμοκρασία των 650ο Κελσίου για 30 λεπτά, για ασφαλή εγκατάσταση φυσικού αερίου, ή για σύστημα πυρόσβεσης με ψεκασμό (sprinkler), δεν χρειάζεται να σκεφτείτε κάτι άλλο εκτός από τον χαλκό.

Ο χαλκός είναι το ιδανικό υλικό για τις υδραυλικές εγκαταστάσεις των σπιτιών (ύδρευση – θέρμανση) που έχουν θερμοκρασίες 80ο Κελσίου και πιέσεις 10 bar.

 10-good-reasons-2.jpg

Share >