9 - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ρωτήστε τον υδραυλικό σας για περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικές πληροφορίες.

Γνωρίζοντας όλα τα τεχνικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα συστήματα χάλκινων σωλήνων, οι επαγγελματίες υδραυλικοί αρέσκονται στο να τα δουλεύουν και να τα εγκαθιστούν και στα σπίτια τους.  Παραθέτουμε μερικούς από τους κύριους λόγους :

  • Τα συστήματα χάλκινων σωλήνων είναι εύκολα στην εγκατάσταση.  Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία τεχνικής συνδέσεων (συγκόλληση, συμπίεση-πρεσάρισμα), που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες και εύκολες να εφαρμοστούν.
  • Μικρή απώλεια πίεσης στους σωλήνες : δεν υπάρχει μείωση στις διατομές των εξαρτημάτων. Μερικά συστήματα εναλλακτικών σωληνώσεων χρειάζονται ένα ένθετο στις ενώσεις το οποίο μειώνει την διάμετρο, δημιουργώντας έτσι τοπικά απώλειες πίεσης.
  • Λιγότερος χώρος για την εγκατάσταση.  Ο χαλκοσωλήνας μπορεί να αντιστέκεται σε υψηλές πιέσεις και διατηρεί υψηλό το ποσοστό παροχής με μικρή εξωτερική διάμετρο.
  • Χαμηλός συντελεστής γραμμικής διαστολής, υψηλή αντίσταση διάβρωσης, υγιεινή, δεν γηράσκει, δεν φθείρεται.

Με τις τόσες πολλές θετικές ιδιότητες, ο χαλκός παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην μακροβιότητα των κτιρίων και μία από τις κύριες εφαρμογές του θα συνεχίσει να υπάρχει στα συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης και όχι μόνο.

10-good-reasons-9.jpg

Share >